26. lokakuuta 2012

Tuli talvi, halla

Moikkasta lukijat!
Tänne tuli talvi kertarysäyksellä! Kun tänä aamuna heräsin, maa oli aivan valkoinen. Lunta joka puolella! Montako senttiä lie tullut yön aikana? Minä en sitä tiedä, mutta sen tiedän, että nyt on lunta. Ihan rehellistä lunta.
Annetaan puikkojen heilua!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kamalan aikaisessa tuo talvi tänä vuonna... Täälläkin tuli lunta, eilen illalla jo kymmenkunta senttiä ja tänään näkyy hyvin jatkuvan. Inhottavaa, en pidä lumesta yhtään. :<

Onneksi ei tarvitse lähteä tänään kotoa mihinkään eikä vielä huomennakaan.

♥: SNY

MysteryKnitter kirjoitti...

Totta puhut, SNY! Totta puhut.

Pia kirjoitti...

Täällä kans valkea maa ja taitaa tänään joutuu tehdä lumitöitä ensimmäisen kerran tälle "syksyy" ;)...

Piti ihan tulla tänne kertoon, että näin susta unta yöllä! Tai siis olit unessa mukana yhtä anonyyminä kuin täälläkin, mutta meille selvisi siinä, että asuimme samassa kaupungissa..

MysteryKnitter kirjoitti...

Voi sentään! Melkoista! Eipä silti, olen minäkin joskus nähnyt unta virkatuista kruunuista. Mikä lie sisäinen prinsessa villiintynyt. :D

Anonyymi kirjoitti...

Lähetin sinulle tänään postia, jos Emo on kiireinen, niin lähetystunnuksen saat tässä: JJFI 000006 00003 364571

♥: SNY

MysteryKnitter kirjoitti...

Voi SNY! Et kai vaan ole lukenut blogiani viime aikoina, kun olen purkanut kehruuturhautumistani? Tai sitten...tai sitten! Tai ei, ei, ethän sinä voi olla hän. Tai mistä minä tiedän, tai siis eihän se sinulle mitään merkitse. Ajoitus kyllä täsmäisi. Tai sitten saan kaksi eri pakettia kahdelta eri ihmiseltä.