4. lokakuuta 2012

Hieno paketti

Moikkasta lukijat! Kiitos SNYlle vielä. Nyt ajatukset ovat kuin tervaa, kun paha kohtaus on yrittänyt päälle jo viikon. Olen aina lyönyt sen takaisin. Toivottavasti saan lääkkeitä lisää pian, että tuo elimistö rauhoittuisi. Tällaista tämä astmaatikon elämä joskus on. Takkua takun perään, eikä toivoakaan siitä, että tilanne joskus helpottaisi. Paketti kyllä piristi.

Annetaan puikkojen heilua!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi sentään,

toivottavasti olosi paranee pian! Unohdin laittaa saatteen tuohon vihreään seiskaveikkaan. Vyöte on jäänyt johonkin matkan varrelle, mutta se on siis ostettu tammikuussa 2011, eikä siitä ole kovin paljoa käytetty. Ajatuksena, että jos vaikka olisi ollut siihen projektiisi sopivaa. :)

♥: SNY

MysteryKnitter kirjoitti...

Kiitos SNY! Kyllä tuolle käyttöä löytyy, älä edes epäile sitä.

Red Dragon kirjoitti...

Pikaista paranemista!
Todella ihania lankoja olet saanut!

MysteryKnitter kirjoitti...

RD: Kiitos. Kyllä tämä nyt tästä. Vähän vieläkin on takkuista, mutta nyt lääkkeenottoväli on pidempi. Se on hyvä merkki.

Reppanainen kirjoitti...

Voi miten kurjaa!! Toivottavasti olosi helpottuu pian, ennen talven pakkashengenahdistuksia..
Ihania lankoja olet saanut ja Revontuli-huivin ohjeelle varmaan on käyttöä myös. Huivi on kaikessa yksinkertaisuudessaan niin kaunis!

Weba kirjoitti...

Paranemisia! Ihana paketti sinullakin, revontulihuivi on varsin kiva =)

MysteryKnitter kirjoitti...

Weba: Kiitos. Te olette kilttejä. Tällaista tämä minun elämäni joskus tosiaan on. Sitä haluaisi olla aina urhea ja jaksaa kaikkea, mutta joskus elimistö pistää hanttiin kynsin hampain. Onneksi nyt on jo vähän helpompaa.

Pimahla kirjoitti...

Onneksi oot saanut kohtauksen selätettyä. Minä en omaani saanut ja mitä vanhemmaksi tulee sitä kauemmin tuntuu toipuminen kestävän..

Hienon paketin olet saanut!