6. marraskuuta 2012

Kiitos paketista ja varoituksesta, SNY!

Moikkasta lukijat!
Tänään olin sen verran aamuvirkku, että lähdin hakemaan paketin postista heti, kun posti vain sallisi. Ja nyt se paketti on jo minulla. Sisällöstä en voi vielä sanoa mitään. Ai miten niin? SNYni oli ovela ja kietoi kaiken lankakerään, niin että minun on ensin kerittävä se kerä uudestaan, ennen kuin voin sanoa mitään paketin sisällöstä. Yhdestä asiasta haluan kuitenkin kiittää SNYtäni, nimittäin siitä varoituksesta, jonka annoit. Kiitos siitä. Kuulostaa ehkä oudolta, mutta arvostan sitä, että varoitit minua siitä myrkyllisestä herkusta. Kananmuna kun on minulle myrkkyä. Pidän varmasti sormeni siitä irti, turha pelätä että koskisinkaan siihen. Pitäisiköhän se peräti toimittaa tuonne toiseen kaupunginosaan? Siellä kun asuu eräs, jota ei allergia vaivaa. En kyllä jaksa lähteä tänään, se on selvää se, mutta nyt pitää mennä jatkamaan tuota langan kerimistä, että selviää, mitä kaikkea sinne kerään on piilotettu.
# # # (langan kerimisen jälkeen)# # #
Voi pojat! SNY taitaa olla oikea ajatustenlukija! Tai sitten hän on ihan rehellisesti vakoillut minua Ravelryssä tai jossain, vaikken ole kertonut edes nikkiäni hänelle. Tai mistä minä tiedän, onko SNYni itsekin siellä, vain jollain toisella nikillä kuin täällä. Mutta asiaan.
Teetä tuli vallan hirmuisesti, ja makeaa samoin. Kiitos niistä. Kiitos hirmuisesti! Ihan totta. Ja se sallittu marmeladi, sen minä pistän talteen varmasti. Mutta yksi kysymys minua jäi askarruttamaan. Nimittäin se sellainen tiikerinkuvalla varustettu systeemi. Mikä ihme se on? Minä en tajua siitä muuta kuin sen, että ruokaa se ei ole. Onko se tarkoitettu langan vahaamiseen vai mihin? Olen niin pihalla kuin olla ja voi. Niin, ja kiitos siitä pienestä kivibulldogista myös! Sellaiset koirat ovat tervetulleita tänne, kas kun minä en elävää voi ottaa, kun keuhkot hermostuvat heti.
Joo, ja jos sitä laittaisi kuvankin. Kyllä SNY nyt hemmotteli minut niin pilalle, että oksat pois!

Annetaan puikkojen heilua!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haha, fiksumpi pari olisi varmaan muistanut lukea ne sisällysluettelot ennen kerään käärimistä. :D

"Tiikeribalsami

on valmistettu erikoisreseptin mukaan, ja sitä on käytetty ympäri maailmaa yli 50 vuoden ajan. Balsami valmistetaan parhaimmista ja puhtaimmista raaka-aineista korkeasti koulutettujen ja pätevien lääkealan ammattilaisten tarkassa valvonnassa. Tiikeribalsami on turvallinen ja luotettava keino lihassärkyjen ja -kipujen lievitykseen sekä venähdysten, reuman, hyönteisenpuremien, kutinan, noidannuolen ja päänsäryn aiheuttaman kivun hoitoon. Hiero balsamia kevyesti kipukohtaan ja pidä lämpimänä. Vain ulkoiseen käyttöön."

MysteryKnitter kirjoitti...

Voi SNY! Kiitos hirmuisesti vielä! *halaa virtuaalisesti* Olet tosi kiltti. Varmaan oma kohdehenkilöni inhoaa pakettejani, kun ne ovat niin mielikuvituksettomia, mutta yleensä tykkään pelata varman päälle ennemmin kuin ottaa turhia riskejä.
Ai tuollaiseen käyttöönkö se tiikerijuttu on? Kiitos kun kerroit. Minulle tuo on ihan totta uutta, niin että hyvä kun sai ihan kirjalliset ohjeet tänne siitä, mistä on kyse. Minä kun olen enemmän nauttinut sisäisesti otettavia lääkkeitä reuman vaivatessa. Hyvä, että siihen on ulkoisiakin apuja keksitty.

Pirjo kirjoitti...

Kerrassaan upean paketin olet saanut! Ihana idea tuo lankakerään kääriminen =D

Anonyymi kirjoitti...

Vähän tuo on tuollaista luontaistuotehömppää, kun saa ihan marketista ottaa, mutta varmaan ihan kokemuksen kannalta kokeilemisen arvoista tavaraa kuitenkin. :)

♥:SNY

MysteryKnitter kirjoitti...

Kaima: Joo, upea idea. En vaan itse ole uskaltanut moista. Ja vielä ne lasipurkit uskalsi SNY kääriä lankaan! Minä en olisi uskaltanut ikinä! Olisi menny niin huonosti, että olisivat menneet rikki heti kättelyssä.

Red Dragon kirjoitti...

Todella kivasti pakattu paketti!

MysteryKnitter kirjoitti...

RD: Totta. Kekseliäs tyyli.

Pia kirjoitti...

Mä oon aina suunnittellu, että vielä joskus teen yllätyskerän jollekin, mutta olen aina ajatellut, että jos vaikka kiukustuisi.. Nyt kun luin postauksesti tiedän, että uskallan eräälle ystävälle sen toteuttaa, vaikka tiedän hänellä olevan jatkuva kiire.. Saapahan sitten hetkeksi istahtaa ainakin :)