18. syyskuuta 2012

Keskeneräisistä ja puikoista

Moikkasta lukijat!
Joo, minä tässä jonkin aikaa sitten haaveilin, että saisin itselleni vihreä-valkoisen neuleen, mutta kattia kanssa! Puoliksi se on jo valmiina tuolla romuvarastosaunan puolella, mutta en ole saanut silmukkaakaan neulotuksi sen jälkeen, kun se on sinne siirtynyt.
Ai miksi romuvarastosauna? Oikeasti sen kuuluisi olla sauna, mutta kun minä en tahdo saunaa kestää, niin se on sitten romuvarasto. Ne ovat nuo lääkkeet sellaiset, että ei tahdo meikä kestää enää saunomista, ei. Eipä silti, en minä tahdo enää kestää pakkastakaan. Syys- ja kevätkelit ovat siinä mielessä parhaita, että henki kulkee parhaiten. Talvella voi olla superpakkasia, joita keuhkot eivät kestä, ja kesällä voi olla superhelteitä, jotka saavat sydämen ihan sekaisin. Sydämeni itsessään ei ole sekaisin, mutta se sekaisin meno johtuu lääkkeistäni.
Joo, ehkä pitäisi kokeilla puisia puikkoja joskus. Ikävää vain, että kaikki kokeilemani puiset puikot ovat olleet sellaisia, että ne eivät ole jääneet käyttöön, vaan vaihtaneet omistajaa aika pian sen jälkeen, kun olen niitä testannut. Surkeaa, mutta totta. Metallisten kanssa ei ole ollut sellaisia hankaluuksia kuin puisten. Siksi kai metallisista pidänkin, mutta niissäkin minulla on omat suosikkini. Nimittäin ne ihan metallipinnalla olevat, keittiön tiskipöydän väriset eivät ole mieleeni, mutta ne harmaaksi värjätyt ovat. Enkö ole outo? En tiedä miksi näin on. Se on kai se, kun ne keittiön tiskipöydän väriset aiheuttavat hirmuisen poltteen ja pistelyn. Joskus ne harmaatkin tekevät sen, mutta harvemmin. Annetaan puikkojen heilua!

3 kommenttia:

Pimahla kirjoitti...

En minä kyllä oudoksi sanoisi!
Sun pitää ystäviltä pyytää puikkoja lainaksi, jos vaikka löytyisikin jotkin puiset mitkä kävisivät sinulle! Minä olen joskus lainaillut puikkoja myös ennen ostopäätöksen tekoa.

Anonyymi kirjoitti...

Noissa puikossa saattaa olla nikkeliä, joka on voimakas allergeeni. Nikkeliallergia voi kehittyä jos joutuu jatkuvasti sille alttiiksi, eli kannattaa tuommoiset kihelmöivät puikot heittää pois pois jos haluaa moiselta riesalta välttyä. Ja apteekista voi ostaa nikkelitestin, jolla voi metalleja testailla.

♥: SNY

MysteryKnitter kirjoitti...

Pimahla & SNY: Kiitos viestistä. Ja pelkään pahoin, että lievä nikkeliallergia minulla ainakin on. Edesmenneellä äidilläni se oli pahana. En vaan tiedä, löytyykö mistään sellaisia puisia puikkoja, jotka todella olisivat kestävät ja sellaiset, joilla voisi neuloa. Minulla taitaa olla yhdet puiset, mnutta ne ovat sukkapuikot. En ole vielä ehtinyt testata niitä, kun olen pitänyt sukanneulomisesta taukoa aika kauan.