13. syyskuuta 2012

Bambuisia puikkoja

Moikkasta lukijat!
Olen tässä vähän miettinyt puikkoasioita. Yritin kerran nuoruudessani neuloa puisilla puikoilla, ja niistä tuli tikkuja. Siksi olen vähän vastahakoinen kokeilemaan enää uudestaan. Koivuisistakin puikoista olen kuullut. En tosin tiedä, tuleeko sitten niistäkin tikkuja. Sen tiedän, että ne, joista tuli tikkuja aikoinaan, olivat 4 mm paksut suorat puikot, jotka olivat ihanan kevyet neuloa. Olisihan se kiva oikeastaan kokeilla joskus taas, mutta kaikki puiset puikot tuntuvat olevan miljoonan kilometrin takana jossain Hongkongissa (tarkoitan nyt maantieteellistä aluetta), ja minähän en niin kauas lähde. Sisäinen kellohan siinä sekoaa.
Annetaan puikkojen heilua!

8 kommenttia:

Red Dragon kirjoitti...

Bambupuikot on parhaita! Ei mulle oo ainakaan tikkuja tullut sormeen (:

MysteryKnitter kirjoitti...

Outoo. Mitähän lastulevyä ne mun puikot sitten oli?

Pimahla kirjoitti...

Mä käytän mieluiten KnitPron puikkoja.. Ovat tosi mukavat käteen.. Ja bambupuikot on kans hyviä.. Metallisilla en enää kudo..

MysteryKnitter kirjoitti...

Kas kas, Pimahla. Mielenkiintoinen näkemys. Voi ehkä olla sekin, kun se liitoskohta pyöröissä on sellainen, että silmukat eivät vaan liu'u siitä yli sitten kirveelläkään. Kuka sitä sellaisilla puikoilla tahtoo neuloa? En minä ainakaan.

Anonyymi kirjoitti...

(Oi voi, flunssassa ei oikein keskittyminen pelitä.)

Ikävää, että sinulle on sattunut tuollaisia maanantaikappaleita kohdalle. Minulle ei ainakaan ole koskaan tullut bambupuikoista tikkuja sormiin (ei edes niistä, joita kissa on järsinyt) ja tuota liitoskohdan yli liukumattomuusongelmaakin on ollut vain metallisissa pyöröpuikoissa.

♥: SNY

MysteryKnitter kirjoitti...

No surkeus sentään, että olet kipeä. Toivottavasti en itse tule kipeäksi, kun olen juossut puoli Pohjanmaata ympäri tänäänkin ja etsinyt sellaista metsänvihreää lankaa yhteen peittoprojektiin. Ei vaan taida Novita enää sitä väriä valmistaa. Surkeus sentään! Ja niin kuin minä luulin voivani tehdä ne tummemmat palaset samalla vihreällä! Mutta ei vaan onnistu. Ja ne puikot...myönnän, jäi pieni vastenmielisyys puisia puikkoja kohtaan niistä puikoista. Metallisista ei tule ainakaan tikkuja, vaikka joskus sormia meinaa poltellakin. Siksi kai pidän metallisista.

Pimahla kirjoitti...

Täällä pohjanmaalla on kiva juoksennella :D

MysteryKnitter kirjoitti...

Pimahla: Varmasti on. :)

SNY: No jo on! Minulla taas metallisten kanssa ei ole mitään ongelmaa, mutta puiset eivät tahdo totella sitten kirveelläkään.