3. kesäkuuta 2007

Lukijat, toivokaa lujasti ettei koodi sekoa! FUFOni näyttävät tältä


Moikkasta lukijat!
Nyt toivokaa lujasti, ettei katastrofi iske ja sekoita koodia! Tuossa on niin neuleeni kuin kanavatyönikin. Ne ovat edistyneet siitä, mitä ne joskus olivat. Minä voin luvata sen. Ja ne tulevat edistymään edelleenkin!Annetaan puikkojen heilua!

4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Mikä koodi???
Kiva taka tapetti sinulla mistäköhän sitä saisi...ostaa ihan oikean talon seinään?=)

MysteryKnitter kirjoitti...

No en tiedä ostamisesta...mutta koodi on siellä...yhdessä jännässä kohdassa...se koodi jos menee sekaisin, niin silloin sekoaa koko blogi. Olen kokenut sen, enkä tahdo kokea sitä enää uudestaan..en tiedä mitä se oli...kai sitä kun Blogger testaili ties mitä tai jotain...mutta nyt näyttää siltä, että kuvatkin taas sallitaan.

Kinuski kirjoitti...

Moi

Kiitos, kun kävit kommentoimassa niin ahkerasti blogiani. Oli todella mukava juttu, että innostuit kommentoimaan niin paljon. Hirmu harvat ovat mitään kommentoineet. Välillä alkaa usko mennä koko blogin pitämiseen.. Sullakin on tosi kivan näköinen blogi. Toivottavasti tuo sun blogisi ei pahemmin sekoile, se on tosi kurjaa. Mulla ei onneksi ole tuo ajatukseni.net sekoillut koskaan. Olen siihen tosi tyytyväinen, paljon mukavampi kuin vuodatus.net mielestäni.

MysteryKnitter kirjoitti...

Hei Kinuski!
Sepä kiva että kommenteistani on ollut iloa. Ja kiva että tulit tänne. Blogini on kyllä kieltämättä hieman kuvaton, mutta yritän olla varovainen sen koodin kanssa, siitä kun ei koskaan tiedä. Ja kiva kun tykkäät blogistani. Päivitykset tulevat kyllä kieltämättä harvakseltaan...mutta tulevat silti.