7. lokakuuta 2015

No nyt alkaa ajatukset taas juosta

Moikkasta lukijat!
Minulla alkavat ajatukset taas kulkea, ehkä kiitos erään projektin, joka ei sitten lopulta onnistunutkaan. Ehkä juuri se pelastaa nuo langat, jotka ovat tuossa alempana. Tai sitten pitää raa'asti ottaa mustaa lankaa ja neuloa toinen lanka sen rinnalla. Mutta en tahtoisi mustaa, ihan oikeasti. Musta on niin synkkä väri. Mieluiten ottaisin valkoisen. Mustaa käyttäisin vain suruasioihin tai ihan vain joihinkin valikoituihin pehmoleluihin. Otanko sitten sini - vai punasävyisen rinnalle valkoisen? Hyvä kysymys. Ja teenkö sitten peiton vaiko nutun ja myssyn? Kaikkia kolmea en missään tapauksessa voi tehdä. Lanka ei ehdottomasti riitä. Minä tiedän sen satavarmasti.
Ja on tässä ollut suunnitelmia eräiden toistenkin lankojen varalle. Ehdinkö toteuttaa suunnitelmani? Toivon niin, mutta varmaksi en voi sanoa.
Annetaan puikkojen heilua!

2 kommenttia:

pia kirjoitti...

Mä taas käytän mustaa usein tehostevärinä. Oon muuten aloittanut ihan uuden blogin, kun halusin että saan sotkea sekaanmuutakin kuin kässäjuttuja. Jääköön vanhat kässäblogit kummittelemaan bittiavaruuteen.. :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Aw! Uusi blogi! Pitäisi varmaan vähän vilkaista sitäkin. Thanks for letting me know.