23. kesäkuuta 2014

Eipä taida kehräämisestä tulla mitään sittenkään

Moikkasta lukijat!
Kehruusuunnitelmani taisi kokea pahan takaiskun. Se ei toteudukaan, ei ainakaan siinä muodossa kuin minä sitä ajattelin. Nimittäin minulle on tässä selvinnyt, että jos kehrään liikaa, hartiani menevät niin jumiin siitä, että pahimmillaan alkaa heittää silmissä. Paha juttu! Mutta vähän minä kuitenkin olen ajatellut kehrätä. Tuo hartiajumi liittyy enemmän värttinään kuin rukkiin. Surku sinänsä, sillä hahtuvalle ei enää yksin rukki riitä. Pitää olla värttinä ensin, ja rukki vasta sitten.
Annetaan puikkojen heilua!

2 kommenttia:

L8knits kirjoitti...

Auts! Harmi, kun jotain on niin kivaa, ja sitten on pakko lopettaa kun kroppa ei kestä! Toivottavasti riittää kun pidät pienen tauon, ja voit kohta jatkaa! (Tänä keväänä minun hartiakipuun auttoi kunnon jumppatreeniin meneminen - olen huomannut, että jos punnerran ahkerasti, niin hartiat voivat paremmin!! Ihan vaan vinkiksi, saattaa auttaa. Menin sinne oletuksella, että joutuisin keskeyttämään ja lähtemään tunnilta etuajassa pois, mutta ensimmäistä kertaa pariin viikkoon olin kivuton!)

MysteryKnitter kirjoitti...

No, on mulle monet puhuneetkin, että keppijumppa auttais. Se vaan ottaa kyllä makeasti hartioihin sekin, mutta kai se sitten hyvää tekee. Jos hartiat oikein menevät jumiin, mulle tulee julmettu päänsärky ja näkökin alkaa temppuilla.