7. toukokuuta 2013

Salaisia neuleita työn alla

Moikkasta lukijat!
Yksi salainen projekti on jo valmistunut, mutta en voi laittaa sitä tänne, koska se on salainen. Ja toinen, eri syystä salainen projekti, on työn alla juuri nyt. Tuon jälkimmäisen kanssa voi kestää muutaman hetken, hartiani kun eivät oikein ole yhteistyöhaluisella päällä. Mutta aina se projekti muutaman kerroksen etenee, tänäänkin tuli tehtyä muutama kerros. Kavennukset alkavat pian. Toivotaan, että ne onnistuvat hyvin, ne kun ovat aikasta vaativat.
Annetaan puikkojen heilua!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siitä tulee niin hyvä mieli, kun saa projekteja päätökseen!! :) Tokihan aina täytyy jotain uuttakin olla tekeillä.
Mä oon siirtynyt ulos kutomispuuhiin! :) Kelit ovat olleet niin kauniita, että on ihanaa istuksella ulkona raittiissa ilmassa ja kutoa. Pysyy kotikin niin tosi siistinä, kun täällä ei niin kovasti aikaa tule viettäneeksi. ;) Odotan kovasti sellaisia kauniita ja lämpimiä kesäkelejä, että voi ihan myöhään illalla istuskella ulkona ja nauttia auringonlaskusta. Toivottavasti kesällä ei koko aikaa sada! Silloin ei paljon viitsisi pihalle kutimiaan viedä.
Oikein aurinkoista helatorstaita toivottelee SNY! :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Heips Sny!
Kiitos viestistä. Joo, mä tapaan kehrätä parvekkeella, tai terassihan tuo pikemminkin on, kun maanpinnassa asun. Mutta kätevä se on tuo terassi! Rukki on siellä kesät talvet. Kehräisin sisällä jos voisin, mutta kun se ei mahdu tänne minnekään olematta tiellä, niin minä pidän sitä tuolla parvekkeella. Sinne se mahtuu.