2. maaliskuuta 2013

Tapaus värttinä

Moikkasta lukijat!
Jos se värttinä on siellä, missä mä luulen, se ei löydy kovinkaan äkkiä. Sen päälle on nimittäin kasattu iso pino tavaraa, ja jos se värttinä on sen tavarakasan alla, kehrääminen siirtyy hamaan tulevaisuuteen, josta ei edes tiedä, koska se on se tulevaisuus. Voi olla, että en kehrää värttinällä seuraavaan vuosikymmeneen. Ja niin kuin minä toivoin, että olisin päässyt kehräämään, että pääsisin kertaamaan, että saisin tuon yhden keinokuituisen langan tiukemmalle kierteelle. *huokaus* Sitä ei kai sitten minun elinaikanani tapahdukaan.
Annetaan puikkojen heilua!

3 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Et sitten voi upottaa kättä sen kasan pohjalle ja kaivella sen esille ilman että tarvii koko kasaa levittää ympäriinsä?

Anonyymi kirjoitti...

Paketti on lähtenyt matkaan. Yritin tavata syötävien sisältöä, mutta varmistathan itse vielä, ettei ole mitään sopimatonta! :) Ihanasti aurinko paistelee ja viikonloppua vietellään! Ulkoilemaan olisi tarkoitus tänään lähteä vähän saamaan lisäenergiaa tuosta auringosta. Aurinkoista viikonloppua sinulle toivottelee SNY!! :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Kiitos viestistä, SNY! Pitää katsoa, jahka paketti ehtii tänne asti. Harmittaa, kun on näitä pakkasia, niin ei saa omaansa liikkeelle ei sitten kirveelläkään.