30. tammikuuta 2013

Kiitos SNYn pääsen sittenkin jatkamaan

Moikkasta lukijat!
Joo, ei tämän kierroksen SNY, vaan muutaman kierroksen takainen SNY lähetti minulle lankaa, Novita Woolia. Ajattelin ensin, että siitä tulee jotain Prinsessalle, mutta sitten kävikin niin, että jouduinkin ottamaan sen käyttöön jo nyt, ja se, jolle nyt neulon, ei ole Prinsessa, vaikka naispuolinen onkin. Pää kuhisisi ideoita, mitä tehdä SNYiden lähettämistä langoista, mutta yritän hillitä itseni. Ensin tuo liivi valmiiksi, ja sitten vasta seuraavan projektin kimppuun. Toivon vain, että tämä projekti onnistuu. Lankaa ainakin piisaa. Ja kunhan olen saanut kolme samanlaista, mutta yhdeltä väriltä poikkeavaa projektia valmiiksi, voin huokaista. Silloin yksi omaatuntoa painanut projekti on saatettu päätökseen. Siksi omaatuntoa painanut, että se on vaan viipynyt ja viipynyt, vaikka vastaanottava pää ei edes tiedä suunnitelmistani mitään. Olen siis luvannut asian vain itselleni. Ja kunhan liivit on tehty, isken yhden toisen omatuntoprojektin kimppuun, joka sekin on neulottu projekti. Sen jälkeen, niin uskon ja luulen, on kanavatöiden vuoro viimeinkin. Paitsi että! Sen yhden kanavatyön kaveriksi tulee kämmekkäät. Taas näitä minun lupauksiani itselleni. Ja teenkö sini - kultasävyiset vai puna - violettisävyiset, sekin on vielä päättämättä. ARRRRRRRRRRRRGH! Ja kaiken hyvän kukkuraksi minun tekisi mieleni neuloa kämmekkäiden kaveriksi vielä kaulahuivikin. Räyh! Mutta riittääkö lanka? Yleisellä tasolla varmasti riittää, mutta kun tekisi niin mieli neuloa setti. No, katsotaan miten käy, eikä stressata vielä turhia. Kaikelle on aikansa.
Annetaan puikkojen heilua!

4 kommenttia:

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Mielenkiintoisia puuhia ja ongelmia...jotenkin tuttua tuo pohdinta, mitä-seuraavaksi-tekisi. Neulomisen iloa! Ja varmaan olisi hyvä tehdä kanavatyötä vuoropäivinä...

MysteryKnitter kirjoitti...

Voi kiitos. Ja pitäisi varmaan, mutta kun tuo velvollisuudentunto ei anna myöten. Kun osaisikin ottaa rennommin.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä sitä kans aina pohditaan samoja juttuja, että mitähän seuraavaksi tekisi. ;) Koko aikahan sitä pitää puikoilla jotain olla.
Täällä kasaillaan pakettia lähetettäväksi. Katsotaan, että missä vaiheessa se pääsee postin matkaan.
Tänään nautittiin aivan ihanasta auringon pilkahduksesta! Se tekee aina niin yhtä hyvälle tuulelle! :) Kovasti kevättä odotellaan, jos vaikka se aurinko pilkahtelisi enempikin.
Mukavaa viikonloppua toivottelee Salainen neuleystäväsi :)

MysteryKnitter kirjoitti...

SNY: Ymmärrän hyvin tunteen. Kiitos tiedosta. Täytyy myöntää, että omakin lähtevä paketti on alkanut hahmottua mielessäni, mutta sen sisältö on suuri salaisuus.