19. elokuuta 2012

He olivat oikeassa

Moikkasta lukijat! Taas olen SNYssä mukana, ja hermoja raastaa niin, että ne ovat ihan riekaleina. Yritän keskittyä yhteen asiaan kerrallaan, kuten vaikkapa yhden viestin kirjoittamiseen, vaikka pää olisi täynnä asioita, jotka pitää muistaa Tässä Ja Nyt Heti Paikalla. Aiemmin mukana olleet sanoivat hermoillessani ensikertalaisuuttani (tämä on nyt kolmas kerta, kun olen mukana), että ei se hermoilu siitä katoa, vaikka olisi kymmenettä kertaa mukana. He olivat totisesti oikeassa! Se ei ole kadonnut minnekään. Aina yhtä paha ramppikuume, vaikka sitä ajatteleekin, että varmasti ei enää jännitä. Mutta kyllä se vaan aina jännittää. Annetaan puikkojen heilua!

3 kommenttia:

SNY kirjoitti...

Pieni jännittäminenhän on juuri se juttu, mikä tekee tästä niin hauskaa kerta toisensa jälkeen! Olen tässä selaillut blogejasi läpi ja pari kivaa ajatusta on jo lähtenyt itämään... Saa nähdä mitä saan "pääsi menoksi" keksittyä! :)

♥: syksyn SNYsi

Pimahla kirjoitti...

Jännittää jännittää!! Ainakin minua ja ihan joka kerta..

Hei, sulla on ihan uus sivupohja!!
Kiva!

MysteryKnitter kirjoitti...

Pimahla: En oikeasti tiedä mitä tapahtui, mutta jotenkin vain vanha pohja katosi kuin huokaus Saharaan. Onneksi blogilistasta on varmuuskopio Excelissä. Yes! Pystyn varmaan sitä kautta lisäilemään ne blogit takaisin tuohon sivuun kuten ennenkin. On siinä jo nytkin muutama blogi.

SNY: Aargh! Mä jännitän täällä niin, että maha on sekaisin ja varpaatkin solmussa.