29. lokakuuta 2011

AAAAARRRRRRGH!

Moikkasta lukijat! Mistäkö on kyse? No langasta tietenkin! SNYni nimittäin toimitti minulle viime paketissaan kaksi kerää erästä tiettyä, hienoa merinolankaa. Olenkin nyt yrittänyt epätoivon vimmalla miettiä, millainen neule niistä olisi paras tehdä. Ai miksi? No serkkuni takia tietenkin! Tai pikemminkin hänen tyttärensä takia. Kyllä, serkullani on tytär. Mietin alkuun jotain peittoa tai sentapaista. 100 g vaan ei taida riittää liiviin eikä mihinkään. Kaulaliinaan se kyllä varmaan riittäisi, tai sukkiin. Mutta en minä yksinään tuota uskalla ruveta neulomaan, se on niin hienoa. Mutta kun se on samalla noinkin kirjavaa, olen koettanut kovin miettiä, pistääkö vaikka solidia kullanväristä sen kaveriksi, vai ottaako peräti vaaleansinistä tai lilaa. Vielä en ole ehtinyt päättää mitään. Ja sukkia neulon mieluiten yksinkertaisella langalla. Kaksinkertaisesta tulee liian monimutkaista. Mutta toisaalta jos tuohon kaveriksi laittaisi toisen langan, voisi alkuperäinen riittää pidempään. Argh! Miksi tämän pitää olla näin hankalaa? Olisi edes kolmas kerä! Ja Lankaamaailmakin, eräs kauppa josta tuota saisi lisää, on Helsingissä asti. RÄYH! AARRRRRGH! En ala! Minun on pakko löytää jokin hyvä malli! En tahdo kauniin langan menevän hukkaan. Annetaan puikkojen heilua!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No voih, pakettini aiheuttaa päänvaivaa, toivottavasti keksit langalle kivan käyttötavan! Miten olisi säärystimet tai kämmekkäät? Säärystimistä voi tehdä niin pitkät kuin lankaa riittää ja kämmekkäisiin lankaa on varmasti tarpeeksi. Hauskaa tikutusta joka tapauksessa!
t: SNY

MysteryKnitter kirjoitti...

Heips SNY!
Älä murehdi. Kaikki järjestyy. Olen varma siitä. Suunnitelmani alkavat pikkuhiljaa selkiytyä. Hienoa lankaa tuo kieltämättä on. Onneksi tuo ei ole ainoa merinolankaerä. Minulla on muutakin merinoa, mutta ei noin hienoa kuin tuo sinun antamasi. Toivon sydämestäni, että löydän langalle Täydellisen Käyttötarkoituksen.