17. tammikuuta 2007

Kas kas, kun sattuikin kohdalle!

Moikkasta lukijat!
Olen tässä opetellut uusia juttuja. Kuten esimerkiksi sitä, miten saa suosikkiblogien listan ja viestin siitä, kun jokin listan blogeista on päivitetty. No, Blogilista.fi:n kautta tietenkin. No, minä laitoin kyseisen systeemin kautta itselleni muutaman suosikin, joita seurailen - enemmän tai vähemmän säännöllisesti. Ja nyt sitten, kun olen yrittänyt opetella säännöllistä updeittausten seuraamista, törmäsin tähän:

"Kiinni jäit!
Koska luet tätä tekstiä, se tarkoittaa että sinun täytyy kommentoida. Kommentoi ihan mitä haluat, kunhan teet sen. Laita tämä teksti omaan blogiisi ja nappaa kaikki blogiasi lukevat."


Niin, minähän löysin tuon täältä, eli Oosan blogista. Toivottavasti tuo linkki nyt näkyy sitten. We shall see.

No niin toimihan se!!!!!!!!!! Jiiiihaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Olen aivan innoissani. Eivät minun atk-taitoni sittenkään ole niin ruosteessa kuin olen tähän asti luullut.

Käsitöitäkin on tehty. Saa nyt nähdä, miten tuon nyt työn alla olevan hameen kanssa käy. Olen jo käyttänyt siihen yli 150 g lankaa. Ai miten niin? No, kun otin viidennen, harmaan kerän pelätessäni, että lanka loppuu kesken, ja niinpä hameen etukpl:n alaosa on totally gray ja yläosa sellainen keväänvihreä. Hyvä siitä tulee - ainakin minusta. Ehkä laitan joskus kuvankin tuonne kuvapuolelle. Mutta en laita tänne, koska blogini koodi ei taatusti anna minun tehdä sitä.

Joo...Ja pitihän tässä järkätä tällainenkin. Me olemme joskus psykologian tunnilla hoidelleet tällaisia, sellainen muistikuva minulla on lukioajoiltani.

Mutta kas kas! Tuolle on ilkeämielinen kaksonenkin olemassa.

Annetaan puikkojen heilua!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Salainen, tulin vastavierailulle =)

Hiukan reeniä lissää, ja kohta huomaat olevasi aika koodari ;)

Hamstreinti, täältä tullaan (hassua, miten sitä alkaa kuvitella, että nyt täytyisi ostaa lankaa kilokaupalla, kun kuukauteen ei sitten voi ostaa - minä, joka muutoinkin ostelen lankaa vain ani harvoin... Kummallinen on ihmismieli)

Raisa kirjoitti...

Ups, jäin kiinni toisten blogien kurkkimisesta! =)

Unknown kirjoitti...

Kiinni jäin. Tulin vilkaisemaan blogejasi. Apuemäntä täällä :) Toinen kerta kun jäin kiinni hih

MysteryKnitter kirjoitti...

No mutta Akka, welcome! Make yourself at home...tai miten ikinä tuo nyt enkuksi meneekään. Mutta kun sinä uskallat sanoa sen, uskallan minäkin.