27. marraskuuta 2006

Kun kerran on saatu, pitää myös antaa

Moikkasta lukijat!
Ensin se teksti, jonka kopioin:

"Anna hyvän kiertää: Ensimmäiset viisi ihmistä, jotka ilmoittautuvat kommentoimalla tähän viestiin, saavat minulta jotain itse tehtyä. Jotain kivaa, mitä odottaa tulevaksi postissa. Odottamaan voikin joutua jonkun aikaa, sillä en ole vielä tehnyt näitä enkä edes päättänyt, mitä teen. Huomaathan, että tätä varten tarvitsen myös postiosoitteesi (sen voi lähettää sähköpostitse myöhemmin).

Juttuun on tietysti pienoinen koira haudattuna :) Nimittäin jos ilmoittaudut, täytyy sinunkin laittaa tämä sama teksti blogiisi ja antaa hyvän kiertää."


Kas noin. Lähteenä tuohon oli minun tapauksessani tämä blogi".

Annetaan puikkojen heilua!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olet todellinen salaneuloja, piti tehdä nimittäin salapoliisin työtä, että löysin blogisi (oli ilmeisesti virhe siinä www-osoitteessa, jonka blogiini jätit)! Lähetä minulle sähköpostilla osoitteesi, niin voin lähettää tuon Anna Hyvä kiertää - jutun. Menee kyllä varmasti ohi joulutohinoiden, ennen kuin postia tulee. Iloista ja tuotteliasta joulunodotusta!

MysteryKnitter kirjoitti...

Anteeksi kamalasti! Minä olen niin sekaisin noissa osoitteissa, kun olen joutunut ne muuttamaan sata ja tuhat kertaa. IhanItsessä on kyllä oikeat tiedot, tarkistin sen.

MysteryKnitter kirjoitti...

Ai niin, Minnea...Ehkä tuo koskee sinuakin tuo ehto...vai? Kun eihän tuossa määritellä, mitä pitää kommentoida, pääasia on että kommentoi. Am I right?

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Minullehan se tietenkin käy! :) Kunhan ei tarvitse toista kertaa laittaa tuota lupausta omaan blogiin... vaikka innostus ei olekaan ollut valtaisaa! Laitoin sulle sähköpostia.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä mulle sopii.. Olenkin heti ekaa kertaa yrittämässä..

Anonyymi kirjoitti...

Laitatko postia osotteeseeni? Tidi_16@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Tai ei sun tartte ku on itellä pieni kiire nyt..