9. kesäkuuta 2014

Salaisia projekteja

Moikkasta lukijat!
Kesä on tullut, ja mä olen iskenyt taas kynteni Emiliaan, mun rukkiini. Toissailtana tuli kehrättyä tuhatta ja sataa, mutta nyörit eivät onneksi lähteneet pois paikoiltaan. Eilenkin kehräsin melko tavalla niin Emilialla kuin Severiinalla (värttinä). Nyt olen huomannut, että villa on paras ensin käyttää Severiinan kautta, ennen kuin sitä edes yrittää esitellä Emilialle.
En mä ilman tarkoitusta Emilian ja Severiinan kimpussa häärää. Mulla on ihan suunnitelma, vedenpitävä sellainen, mutta se on salainen. Mä en voi kertoa enempää kuin sen, että Severiina ja Emilia tulevat olemaan täystyöllistettyjä jonkun aikaa, mutta se on vain hyvä.
Annetaan puikkojen heilua!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jestas, osaat kehrätä! Siinä taito jota kukaan ei ole minulle onnistuttu välittämään. Siis ainakaan vielä... Eli minä tässä, sny:si. Ajattelin vain piipahtaa kertomaan, että olen edelleen olemassa, on vain ollut hiukan rutiineista poikkeavaa kiirettä viime aikoina. Paketti pikkuhiljaa muodostumassa.

MysteryKnitter kirjoitti...

Jep, osaan kuin osaankin! Hahtuva on ihaninta kehruumateriaalia, mitä tiedän. Ennen hahtuvaa sai vain valkoisena ja harmaana. Lanka oli aika yksitoikkoista. Nyt on värillisiä hahtuvia ja "revittäviä villoja", joista on ihanaa kehrätä.