5. helmikuuta 2013

Asiaa puikoista

Moikkasta lukijat!
Muutama kierros takaperin, ei kuitenkaan viime kierroksella, SNY lähetti minulle puiset, 5½ mm paksut pyöröpuikot. Olen ehtinyt jo testata niitä, ja ne ovat aivan ylivetoupeat käyttää. Tekisi mieli vihjata jollekin jossakin (minähän en siis tiedä, kuka tämä joku on tai missä hän on), että samaa sarjaa 3½ mm ja 4 mm puiset pyöröt olisivat kova sana. Ei sillä, että metallisilla olisi huono neuloa, mutta jos joskus käy niin, että herkistyn metallisille, olisi silti kiva jatkaa harrastusta. Ja kuka sitä nyt Novitan Nallea 5½ mm paksuilla puikoilla neuloo? Ei yhtikäs kukaan. Novita Maxiin taas 5½ mm paksut puikot ovat ihan omiaan, vaikka Maxi vaatisi paksummat. Mutta minusta 5½ mm paksuilla tulee sopivan jämäkkää neulosta, joka pysyy kasassa hyvin. Sopii kasseihin ja sentapaisiin projekteihin todella hyvin. Ne taitavat olla ihan KnitPro:n puikot nuo puiset, mutta täältä ei sellaisia saa. Pitää mennä vähintään Nivalaan, ellei jopa Ylivieskaan asti, ennen kuin sellaiset saa käsiinsä.
Annetaan puikkojen heilua!

2 kommenttia:

^KoKo^ kirjoitti...

Ei ne sentään niin hienot ole, ihan Prymit vaan ja Prismasta ostettu. :D Mutta enkös vaan ollut oikeassa, että on hyvät. ;)

muru kirjoitti...

Sitten jos oikein "välineurheilufiilis" iskee, niin on Knit Pron hiilikuitupuikkoja. Mä hurahdin niihin ihan täysin. Suomessa niitä myy Lankaidea. Onneksi verkkokauppa on keksitty ;)