24. toukokuuta 2012

Voi Söderkullan lady, minkä teit!

Moikkasta lukijat! Nyt on sitten Söderkullan ladyn henkilöllisyys paljastunut. Hän on Hanna. Ja tämä viimeinen paketti...ei hyvää päivää! Voisin kerta kaikkiaan pyörtyä! Ai miksi? No katsokaa itse! Kuinka joku voi olla pyörtymättä, kun saa silkkivillaa ensimmäistä kertaa elämässään? Ja vieläpä kolme kerää! Niistä pitää tehdä jotain, mutta kenelle? Puseroa niistä ei saa millään, ja patalappuihin ne ovat aivan liian hienoja. Nyt kyllä Hanna heitti pahan haasteen meikäläiselle, mutta yleensä on niin, että kun säästää, silloin tarpeen hetkellä on mistä ottaa. Ja servettejä aina tarvitaan, kiitos vain niistäkin. Ja entäs tuo kyltti sitten? Niin osuva ja tosi, ainakin minun elämässäni! Olen ihan puulla päähän lyöty ja ajattelen, että omat pakettini omalle kohdehenkilölleni ovat niin vaatimattomia ja pieniä, mutta saamani lähetykset heti tuhat kertaa isompia. Kiitos nyt oikein kovasti, Hanna! Olet ollut upea SNY, ja pakettisi ovat olleet ajatuksella koottuja.
Annetaan puikkojen heilua!

5 kommenttia:

Täti itse kirjoitti...

Salli minun olla toista mieltä! ;)


(siis lähetyksistäsi!)

Pimahla kirjoitti...

Jopa vain on ihana paketti!
Mukava, että snysi on onnistunut löytämään juuri oikeanlaiset jutut sinulle. :)

Nyt sitten muutaman kuukauden tauko sny juttuihin, mutta hauskuus jatkunee taas syksyllä..

Sitä odotellessa -Oikein hauskaa, mukavaa ja lämmintä kesää Sinulle!

MysteryKnitter kirjoitti...

Kiitos Pimahla! Hanna oli upea SNY.
Täti itse: Kiva kun tykkäsit. Olin kyllä välillä repimässä hiuksia päästäni, kun mietin, kelpaako paketin sisältö vai ei.

Maija kirjoitti...

Kiitos kommenteistasi :) Tuo lanka on todellakin ihanaa, minulla ostin sitä muutaman kerän tuossa taannoin mutten ole malttanut vielä käyttää, hypistelyt vain.

MysteryKnitter kirjoitti...

Ymmärrän täysin tunteesi, Maija.