21. joulukuuta 2011

Nyt tiedän, kuka hän oli

Moikkasta lukijat! Salaisuus on paljastunut. Hän oli A-M.K, jos oikein muistan nimikirjaimet kortista. Kiitos siis hänelle yllätyksistä. Olet ollut upea SNY! Ja nyt sitten vähän kuvia.

Kerrankin tuli edes kunnollinen kuva, vaikka ei varmaan terävyydestä voi paljoa edes puhua. No, eiköhän tuosta silti saa selvän. Servettipakettejakin oli peräti kaksi, ja voi tuota hopealankaa...Mitähän minä siitä teen? Apua, taas se sama paniikki iskee! No, ei nyt stressata, kaikelle tulee aikansa ja vuoronsa, niin minä sen ajattelen. Annetaan puikkojen heilua!

6 kommenttia:

Ama kirjoitti...

Kiva, että paketti on saapunut perille! Kiitos myös kommenteistasi blogissani :). Hyvää joulun jatkoa sinulle ja onnellista tulevaa vuotta. Annetaan puikkojen heilua, joulupyhien aikanakin :).

Pia kirjoitti...

Eikö se ole kumma, sitten kun vihdoinkin saa tietää kuka oma sny oli niin iskee tyhjyys... Tähänkö se sitten loppui?
Ihana paketti muuten!

MysteryKnitter kirjoitti...

Hei Ama! Kyllä täällä ovat puikot heiluneetkin. Yksi kaulus on jo valmis ja yksi hiha puikoilla. Loppusuoraa mennään senkin kanssa. Ihan vielä ei olla kavennuksissa, mutta ei sekään enää kaukana ole.

MysteryKnitter kirjoitti...

Pia: Niin...Jonkin sortin tyhjyys iskee. Pitäisköhän tässä vaan jaksaa odottaa niitä Lankahamstereita sitten...? Ehkäpä.

Maija kirjoitti...

Tuota SNY- tempausta olen miettinyt moneen kertaan, olis varmaan niin mukavaa miettiä, millä sitä yllättäisi, mistä pitäisi ja toisaalta saada itse jotain yllättävää ja miettiä mitä niistä tekisi. Mulla se on aina töpännyt rahan tiukkuuteen, mutta ehkä mäkin vielä joskus pääsen mukaan :) Sullahan oli vaikka mitä suunnitteilla! Mulla on hyvä aikomus neuloa ensi jouluksi sukkia paketteihin, ekat on jo puikolla. Ja kun tuota sukkalankaakin löytyy, hyvä saada neulottua pois niin mahtuis laatikot kiinni :D

MysteryKnitter kirjoitti...

Maija: Ymmärrän tilanteesi. En minäkään varmaan enää kauaa voi jatkaa näin. Yritän olla ajattelematta sitä aikaa, ettei tulisi liikaa stressiä, mutta ennemmin tai myöhemmin varmaan joudun taas jäämään SNYnkin suhteen taka-alalle. Tämän kierroksen vielä kuitenkin olen mukana.