21. elokuuta 2011

Tiedot tulivat, apua!

Moikkasta lukijat! Apua! Nyt ne tuli! Ne tiedot nimittäin! Siis sen ihmisen tiedot, jolta mun pitää salata mun identiteettini! Apua! No, pitää koittaa kestää ja hengittää syvään. Kyllä tästä selvitään. Annetaan puikkojen heilua!

15 kommenttia:

Pimahla kirjoitti...

Mulla iski kans paniikki, että voinko omalle sny:lleni kommentoida anonyymisti, mutta kävin sitten koettamassa, sitä en vielä ole tarkastanut voiko omani, joka jossain vaiheessa ilmottautuu (toivottavasti) kommentoida anonyymisti, eipä ollut tullut mieleenikään, ennen tätä.. Tarkastettavahan se on.

MysteryKnitter kirjoitti...

No onhan se. Mut onneks mulla on varajärjestelmä, jos tarvitaan. Argh...Kaikki on tähän asti mennyt kai ihan kivasti, kun ei ole moitteita tullut. Ai miten niin ensikertalainen hermoilee?

Pimahla kirjoitti...

Mä olen kans ensikertalainen tässä.. Jossain askarteluvaihdossa olen ollu mukana ja se kyllä toimi ihan hienosti alusta loppuun tai sit syynä oli se että mulla oli huippuihana salainen ystävä siinä -molempiin suuntiin-... Yhteyttä pidetään molempien kanssa vieläkin, vaikka minä en enää pahemmin askartelekaan, kun aika vaan ei riitä kaikkeen..

MysteryKnitter kirjoitti...

Voi Pimahla, toivottavasti mulle kävis yhtä hyvä tuuri ja mä osaisin olla yhtä hyvä salainen kuin sä. Saa nyt nähä. Vielä mä en oo kuullu risaustakaan siitä ihmisestä, jonka pitää salata henkilöllisyytensä multa. Mut mä hihkuin pitkin yötä sen ihmisen blogissa, jolle mä olen salainen.

Pimahla kirjoitti...

En minäkään ole omastani kuullut vielä, mutta jo vain tuli täällä kans vietettyä lähes koko yö omani blogissa. Kiva vähän vakoilla minkälaisista jutuista oma Sny tykkää.. Mä jo ehdin ensimmäisen pikkujutun jo postittaa, niinku sellaseks "tervetuloa Sny:kseni" jutun..

Lämmin kiitos kaikista ihanista kommenteista blogissani <3

Pimahla kirjoitti...

Ai niin, sopiiko jos linkitän sun blogin omaani?

MysteryKnitter kirjoitti...

No tietenkin, Pimahla! No tietenkin! Ja ole hyvä vain. Kiva blogi sinulla onkin. Onks inhasti sanottu, jos mä vähän pelkään, et mun tapauksessa (tai siis sen, jonka pitäis lähettää mulle) joudutaan vielä ottaan enkelit avuksi? Mä en tahtois sitä, mut minkäs mahdan. Mä lupaan, mä hillitsen mun paniikkia. Mä hillitsen sitä tän viikon loppuun asti.

Pimahla kirjoitti...

Vähän minäkin olen jo enkeleiden apuun joutuvani turvaamaan... Olis kurjaa :/
... Minäkö malttamaton?.. ;)

MysteryKnitter kirjoitti...

Voi Pimahla...Kunpa niin ei kävisi! Ainakaan sinulle siis.

Pimahla kirjoitti...

Onkos sinnepäin vielä kuulunut mitään?
.. Tänne ei...

terv. nimim. Edelleen malttamaton ;)

MysteryKnitter kirjoitti...

Ei sitten risaustakaan. Ei kummastakaan.

MysteryKnitter kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Tellervo kirjoitti...

Heipsan.
Mikä on SNY? ?
:)

MysteryKnitter kirjoitti...

Tellervo: SNY = Salainen NeuleYstävä - rinki.

Tellervo kirjoitti...

Ok, kiitos vastauksesta. Kävinkin SNY 2011 sivustolla, ja se selvensi asiaa. Aika kivan kuuloinen juttu, toivottavasti salaiset ystävänne muistavat teitä niinkuin kuuluukin :)
Mukavaa syksyä!