11. marraskuuta 2007

Uusi salainen projekti menossa 001


Moikkasta lukijat!
Tässä minä nyt olen. Pitkään olen pitänytkin neulomisesta taukoa, mutta nyt tuntuu, että alan taas päästä langan päästä kiinni. Tässä uusimman projektini osa 1.
Annetaan puikkojen heilua!

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Yritin vastailla mahdollisen moneen kommenttiisi blogissani ja sitten kaikkien Thankjuiden keskellä tajusin että helpoimmin =)pääsen kun vastaan suoraan blogiisi. Kiitoksia vain kovasti mieltä ylentävistä kommenteistasi! Välillä kyllä tuntui että narutat minua,tarkoitan sitä tyrmäävää sanaa.. Aloin ihan punastua siinä lukiessa ja ajattelin että ei se voi olla tosissaan.. no kai olit, toivon ainakin sitä. Kiva tietää että joku jaksaa selata vanhojakin postauksiani..Pidän siitä että jaksoit kommentoida, sillä välillä tuntuu siltä että kaikki mitä teen on...piip... siis huono itsetunto pelottelee välillä nurkan takaa. No kai lopettaisin jos olisin ihan huono.=)
Voisitko kertoa bloggaajana että miten tuohon sivuun saa esim. paidat, laukut jne. luettelon ja sitä klikkaamalla saa esiin kaikki tehdyt laukut?
tai tuon recent projects? vaikeaa..
Kiitos että sain avautua=)

MysteryKnitter kirjoitti...

Hei Huopatossu!
Kiitos kommentista. Kyllä minä sitä kaikkea tarkoitin minkä sinne sinun blogiisi kirjoitin. En minä kirjoita niin kuin sinun blogiisi kirjoitin, jos en sitä tarkoita. Saat olla taidoistasi ylpeä. Omani jäävät kauas taakse. Osaan kyllä neuloa suljettua neuletta ja sitä rataa, mutta ommella en osaa - paitsi kanavatöitä, ja niitä ei nyt lasketa. Saumojen kanssa olen siis aivan surkea.

Joo...No tuota...minä ainakin menin sinne...koodiosastolle. Ja lisäilin sitten sinne niitä juttuja. Ja kuvat olen laittanut ensin Flickr-systeemiin, ja sitä kautta sitten laittanut linkin.

MysteryKnitter kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.