2. maaliskuuta 2007

Dieetti ohi ja pudotus menossa

Moikkasta lukijat!
Tässä sitä nyt ollaan. Se keltaruskea oli viimeinen hamsterityöni. Kokonaissaldo on vielä vilkaisematta...minun pitää käydä vähän katselemassa tuolla. Mutta pudotuspeli on nyt alkanut ja sanoin olevani in joka tapauksessa. Ja...sitten vielä..minulla on jo ensimmäinen pudotustyö puikoilla. Huivi, jolle minulla on jo uusi omistajakin tiedossa. Jiihaaa! Kuva tulee jos tulee. Katsotaan sitten.Annetaan puikkojen heilua!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Blogini täyttää yksi vuotta ja ajattelin lähettää pienet paketit ensimmäisille kommentoijille. Salaneulojia ei liene kuin yksi? Kommenttiin jätetty linkki ei toiminut mutta jäljitin sinut tänne :) Eli jos se olet sinä niin laitatko yhteystietosi ja lempivärisi minulle sähköpostiin wtp miuku jippii piste fi niin laitan paketin postiin huhtikuun aikana? :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Toki toki. Tarkoitan...Kiitos. Ja ei minun tietääkseni ole kuin yksi. Ja kiva kun löysit tänne. Laitan toki..just hold on a moment.

Avalon kirjoitti...

Hei, pitkään olen jo aikonut blogiasi tutkailla ja nyt viimein ehdin kurkkamaan. Paikansin sinut tuolta oman Silmukat Solmussa -blogini kommenteista :) Hassu juttu muuten, että mulla on bloggerissa yleistä höpinää sisältävässä blogissani sama pohja kuin sinulla tässä.

MysteryKnitter kirjoitti...

Hei Avalon!
Kiva kun kävit katsomassa. Ja hassu yhteensattuma todellakin, ainakin minusta.