30. tammikuuta 2013

Kiitos SNYn pääsen sittenkin jatkamaan

Moikkasta lukijat!
Joo, ei tämän kierroksen SNY, vaan muutaman kierroksen takainen SNY lähetti minulle lankaa, Novita Woolia. Ajattelin ensin, että siitä tulee jotain Prinsessalle, mutta sitten kävikin niin, että jouduinkin ottamaan sen käyttöön jo nyt, ja se, jolle nyt neulon, ei ole Prinsessa, vaikka naispuolinen onkin. Pää kuhisisi ideoita, mitä tehdä SNYiden lähettämistä langoista, mutta yritän hillitä itseni. Ensin tuo liivi valmiiksi, ja sitten vasta seuraavan projektin kimppuun. Toivon vain, että tämä projekti onnistuu. Lankaa ainakin piisaa. Ja kunhan olen saanut kolme samanlaista, mutta yhdeltä väriltä poikkeavaa projektia valmiiksi, voin huokaista. Silloin yksi omaatuntoa painanut projekti on saatettu päätökseen. Siksi omaatuntoa painanut, että se on vaan viipynyt ja viipynyt, vaikka vastaanottava pää ei edes tiedä suunnitelmistani mitään. Olen siis luvannut asian vain itselleni. Ja kunhan liivit on tehty, isken yhden toisen omatuntoprojektin kimppuun, joka sekin on neulottu projekti. Sen jälkeen, niin uskon ja luulen, on kanavatöiden vuoro viimeinkin. Paitsi että! Sen yhden kanavatyön kaveriksi tulee kämmekkäät. Taas näitä minun lupauksiani itselleni. Ja teenkö sini - kultasävyiset vai puna - violettisävyiset, sekin on vielä päättämättä. ARRRRRRRRRRRRGH! Ja kaiken hyvän kukkuraksi minun tekisi mieleni neuloa kämmekkäiden kaveriksi vielä kaulahuivikin. Räyh! Mutta riittääkö lanka? Yleisellä tasolla varmasti riittää, mutta kun tekisi niin mieli neuloa setti. No, katsotaan miten käy, eikä stressata vielä turhia. Kaikelle on aikansa.
Annetaan puikkojen heilua!

24. tammikuuta 2013

No kappas vaan!

Moikkasta lukijat!
Joku muisti minua kortilla.Kiitos vain, kuka oletkin, mysteerinen lähettäjä.

Annetaan puikkojen heilua!

21. tammikuuta 2013

Pää täynnä tervaa

Moikkasta lukijat!
Nyt on taas pää täynnä tervaa, eikä mikään ajatus liiku mihinkään suuntaan. Iisalmi: Kiitos. Perille tuli, vaikka vähän epäilin.
Annetaan puikkojen heilua!

4. tammikuuta 2013

Voi surkeutta!

Moikkasta lukijat!
Eilen illalla yksi pyöröpuikko kerta kaikkiaan irtisanoutui työsopimuksestaan. Sen toinen neulomiseen tarkoitettu pää irtosi. Onneksi silmukat olivat juuri siinä päässä, ja pystyin neulomaan ne nopeasti toiselle puikolle ja jatkamaan neulomista sillä. Kerrassaan surkea tilanne! En olisi ikinä uskonut, että minulle käy niin, mutta niin vain kävi.
Annetaan puikkojen heilua!

1. tammikuuta 2013

Se on sitten 2013

Moikkasta lukijat!
Tässä minä taas istun ja kirjoitan. Vuosi on vaihtunut. En tiedä, mitä tämä vuosi tuo tullessaan. Toivon vain, että kirjoittamista ja neulomista on ohjelmassa paljon, ja ehkä vähän seikkailua. Se tekisi minulle hyvää. Sen yhden turkoosin neuleen tilanne on nyt se, että se on erään ystävättäreni huomassa. Hänen pitää katsoa, joudunko neulomaan puseron osittain uudestaan vai voiko sen vain koota ja sujauttaa ylle. Jos sen voi, se on hyvä se. Pitäisi tehdä ne housutkin vielä, mutta ei nyt stressata sitä vielä. Kaikelle on aikansa ja paikkansa.
Annetaan puikkojen heilua!