24. elokuuta 2011

No viimein!

Moikkasta lukijat! Toivottavasti SNY-emo näkee tämän nyt. Nimittäin tämä on se minun SNYni ensimmäinen yhteydenotto. Jo minä sitä kerkesin odotellakin. Kiitos kortista, SNY! Tekstisi ja postituspaikkakunta herättävät aikamoisia epäilyjä siitä, kuka olet, mutta eihän nyt hän voisi olla SNYni! Ei millään! En usko hänen edes tietävän koko SNY - leikistä mitään. Annetaan puikkojen heilua!

22. elokuuta 2011

Tässä ajankulukseni vähän selvittelin...

Moikkasta lukijat! Ei nyt ole neulerintamalla tapahtunut mitään, joten ajattelin näyttää vähän muuta. Muuan leikkimielinen testi sanoi, että olen kukka, jota englanniksi kutsutaan nimellä Carnation. Älkää kysykö mikä se on suomeksi. Pitää kai käydä Wikipediassa ja selvittää. Annetaan puikkojen heilua!

21. elokuuta 2011

Tiedot tulivat, apua!

Moikkasta lukijat! Apua! Nyt ne tuli! Ne tiedot nimittäin! Siis sen ihmisen tiedot, jolta mun pitää salata mun identiteettini! Apua! No, pitää koittaa kestää ja hengittää syvään. Kyllä tästä selvitään. Annetaan puikkojen heilua!

19. elokuuta 2011

Hui kun pelästyin!

Moikkasta lukijat! Ai mitä niin? Sitä, että SNY ei voi kommentoida tänne anonyymisti, mutta nyt näyttää siltä, että kyllä hän sittenkin voi sen tehdä. Ja jos ei voi, hihkaiskoon minulle jotenkin, niin yritän muuttaa asioiden laitaa. Mutta nyt juuri kaiken pitäisi, painotan sanaa pitäisi, olla niin, että SNY voi kommentoida ilman, että henkilöllisyys paljastuu heti. Annetaan puikkojen heilua!

9. elokuuta 2011

Tulipas tehtyä paha missi

Moikkasta lukijat! Ai millainen? Jätin eränumerot tarkistamatta! Langan ja värin numero on nyt sama kaikissa neljässä kerässä, mutta eränumero on ihan eri. AAAAAAARGH! No, toivotaan että lanka ensinnäkin riittää, ja toiseksi, että saaja ei huomaa mitään. Annetaan puikkojen heilua!

2. elokuuta 2011

No niin, kylläpä tässä sittenkin mennään!

Moikkasta lukijat! Ai minne? No SNYhyn tietty! Herrrrrrrrrrmostuttaa! Saa nähdä, muistanko kaiken, vai joudunko pois heti kättelyssä. No, toivotaan kuitenkin parasta. Annetaan puikkojen heilua!

Saa nähdä miten käy

Moikkasta lukijat! Laitoin SNY - ilmoittautumisen menemään. Saa nähdä miten käy, vaikka minulla onkin sellainen tunne, että ei se kuitenkaan mene läpi. Joten voi hyvinkin olla, etten sittenkään osallistu. Mutta olen kyllä neulonut, nimittäin patalappuja eräälle ystävättärelleni kiittääkseni häntä hänen upeasta emännöinnistään illanvietoissa. Annetaan puikkojen heilua!